در گفتگوی اختصاصی حبیب آقاجری با خورنا مطرح شد؛

رونق بازار ته لنجی بندرماهشهر/ تقدیر نماینده از عملکرد مطلوب شهرداری بندرماهشهر/ تاسیس رشته های مرتبط با دریانوردی

خورنا: نماینده بندرماهشهر گفت: بازار کالاهای ته لنجی در ماهشهر رونق میگیرد و اشتغال زایی مورد توجهی نیز انجام میشود./ اقدامات شهرداری بندرماهشهر در زمینه محوطه سازی، آسفالت و زیرساخت این بندر تجاری و همچنین احداث پروژه تفریحی خور بندرماهشهر بسیار مطلوب و قابل تقدیر است/ مجوزهای لازم اخذ و مقرر شد رشته های مرتبط با دریانوردی از سطح هنرستان متوسطه تا سطح کارشناسی در دانشگاه آزاد ماهشهر دایر شود.

نماینده مردم ماهشهر، هندیجان و امیدیه در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خورنا اذعان داشت: علیرقم اینکه بندر امام خمینی که یکی از بزرگترین بنادر خاورمیانه میباشد و در شهرستان ماهشهر قرار دارد اما موارد استفاده آن برای کشتی های بسیار بزرگ و اقیانوس پیما بود و با موافقت هایی که شد، اسکله جدید ماهشهر برای لنج های تجاری کوچک و مردمی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

آقاجری ادامه داد: در حال حاضر برخی از ماهشهری ها هستند که حتی دریای ماهشهر را ندیده اند و نمیدانند از کجا میتوان به آن دسترسی داشت که این موضوع باعث تاسف است.

نماینده ماهشهر در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مردم ماهشهر برای خرید کالاهای خارجی و ته لنجی باید به شهرهای آبادان و دیلم بروند و این در شان ساکنان یک بندر قدیمی و مهم نیست.

وی ادامه داد: چند سال پیش در نیروی دریایی سپاه طرحی را برنامه ریزی کردیم که بر اساس آن ۳۰۰ بندر مردمی در سراسر کشور باید تاسیس میشد که این طرح در دولت نهم به تصویب هیئت دولت رسید.

آقاجری در ادامه بیان داشت: از این طرح ها، ۴ بندر مربوط به ماهشهر بود که متاسفانه مسئولین پیگیری نکردند و این بنادر در ماهشهر تاسیس نشد و حالا که به عنوان نماینده مردم در مجلس هستم احداث این بنادر را در اولویت برنامه های خود قرار دادم.

آقاجری در مورد اسکله بندر ماهشهر گفت: طرح اسکله جدید ماهشهر برای کشتی های کوچک و لنج ها در دست احداث می باشد که اجرای پروژه این طرح در دست قرارگاه خاتم الانبیا میباشد.

آقاجری بیان داشت: “سیف” که از گذشته های دور به عنوان بندر تجاری ماهشهر فعال بوده، با همت قرارگاه خاتم سپاه در حال لایروبی و بازسازی است و شهرداری بندرماهشهر هم فعالیت های مربوط به احداث جاده و محوطه سازی را انجام داده تا به زودی شاهد احداث این بندر برای لنج های تجاری در کنار شهر باشیم.

نماینده مردم ماهشهر، هندیجان و امیدیه در مجلس شورای اسلامی اذعان داشت: با بهره برداری از این بندرگاه، لنج های تجاری میتوانند برای تجارت به کشورهای همسایه از این بندر استفاده کنند و بازار کالاهای ته لنجی در ماهشهر رونق میگیرد و اشتغال زایی مورد توجهی نیز انجام میشود.

وی ادامه داد: بنادر دیگری در مجیدیه، خور غزاله و خور سه مایلی در جهت رونق صیادی و همچنین استفاده های تفریحی به زودی شروع به ساخت میشوند.

نمانیده مردم ماهشهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اسکله این طرح آماده است و تعهدات شهرداری ماهشهر در خصوص احداث جاده برای این اسکله بندری انجام شده که با بهره برداری از این طرح، بندرماهشهر دارای اسکله ویژه لنج های تجاری همانند اسکله های تجاری بندر دیلم و بندر گناوه میشود.

وی بیان کرد: اقدامات شهرداری بندرماهشهر در زمینه محوطه سازی، آسفالت و زیرساخت این بندر تجاری و همچنین احداث پروژه تفریحی خور بندرماهشهر بسیار مطلوب و قابل تقدیر است.

آقاجری گفت: شهرستان بندر ماهشهر در منطقه‌ای واقع شده که از نظر موقعیت بندری، استعداد کشاورزی و وجود صنایع حرف نخست را در استان و کشور می‌زند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی از دلایل اصلی این عقب‌ماندگی وقوع جنگ تحمیلی بود که در بدو آغاز آن جمعیت ماهشهر را از ۹۰ هزار نفر به بیش از دو برابر این تعداد افزایش داد.

آقاجری با تأکید بر اینکه باید برای جبران این عقب‌ماندگی تلاش زیادی صورت بگیرد، تصریح کرد: شهرستان بندر ماهشهر با توجه به استعدادها و موقعیت‌های ویژه‌ای که دارد می‌تواند با توجه بیشتر و تلاش مضاعف از بند این عقب‌ماندگی‌ها رهایی پیدا کند.

وی با اشاره به پتانسیل‌های موجود در منطقه افزود: با راه اندازی سایت پرورش میگو در این بندر می‌توان قشر جوان را به صیادی و تشکیل تعاونی‌های صیادی تشویق کرد.

نماینده مردم ماهشهر در مجلس شورای اسلامی در مورد موضوع اشتغال بیان داشت: با توجه به آمار موجود حدود ۱۷ هزار نفر افراد جویای کار در شهرستان ماهشهر وجود دارد و نرخ بیکاری در این شهرستان بالغ بر ۲۷ درصد است که ۵۵ درصد آنهای مدرک کارشناسی را اخذ کرده اند و با استخدام چند نفر با نامه نماینده مجلس، نه تنها مشکلی از معضل بیکاری حل نمیشود، بلکه مردم را بیشتر ناراضی میکند.

آقاجری خاطر نشان کرد: کلیه ادارات موظف هستند جهت استخدام حتی برای جذب یک نفر نیروی کار فراخوان عمومی بدهند و بر اساس قوانین و ظوابط موجود نیروی مورد نظر خود را جذب کنند.

نماینده مردم ماهشهر، هندیجان و امیدیه در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: در استان خوزستان قریب به ۲۶۰ کیلومتر مرز آبی با خلیج فارس وجود دارد که بیش از ۳ چهارم آن در شهرستان های ماهشهر و هندیجان است ولی با این وجود در این منطقه هیچ هنرستان و دانشگاهی وجود ندارد که رشته های مربوط به دریانوردی را در مقاطع متوسطه، کاردانی و کارشناسی تدریس کند.

آقاجری ادامه داد: با پیگیری های انجام شده توانستیم یک رشته مرتبط با دریانوردی در دانشگاه بندر امام خمینی در مقطع کاردانی راه اندازی کنیم.

وی ادامه داد: با پیگیری های انجام شده مجوزهای لازم اخذ و مقرر شد رشته های مرتبط با دریانوردی از سطح هنرستان متوسطه تا سطح کارشناسی در دانشگاه آزاد ماهشهر دایر شود و به زودی مورد بهره برداری جوانان منطقه قرار خواهد گرفت.

4226
۶

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

  • ماهشهری
    حاجي خدا خيرت بده...حسته نباشي سردار
  • ماچوله
    جناب دکتر آغاجری متشکریم . دست شما برای احیای هویت خاموش بندرماهشهر درد نکند . ای ول
  • ناشناس
    باور كنيم ؟
  • ماچوله
    برادر عزیز بله باوربفرمایید تشریف ببرید با چشم زیبای خود دریای بندرماهشهر را ببینید و باورتان شود. آغاجری یعنی پیشرفت زیر ساختهای بندرماهشهر
  • ماهشهری
    حاجي حبيب يعني مرد بي ادعای جهاد
  • امیر
    با سلام وخسته نباشید خدمت نماینده ی محترم شهرمان سوال من از حاج آقا این است که شهرما چرا دستگاه mra برای تشخیص پزشکی ندارد و در یک از بروشورهای تبلیغاتی حامی آمده بود که خریداری شده چه شد
منتشر شده۶